fbpx

Programma

Maak je klaar voor een weekend vol verrassingen, entertainment, goed eten en laat je in de watten leggen tijdens de AGM in 2020 van de Nederlandsche Tafelronde.

Vrijdag

11 september 2020

Vrijdag: Welcome Party

Na een drukke week gooi je alles van je af op de vrijdagavond! We trappen het weekend af in Joe’s Diner & Grill gelegen aan East 186nd Street. Lekkere burgers, milkshakes en cheesecake en de beste Rock ’n Roll staan op je te wachten. Neem je meisje mee en zet het op een swingen! Wil je even bijkomen van het feestgedruis? Aan West 114th Street vind je de The Signature Lounge met de beste cocktails om in alle rust met oude bekenden bij te praten.

De avond wordt muzikaal omlijst door de Fruity Island Boys en The Swinging Dutchman.

Zowel Joe’s Diner & Grill en The Signature Lounge zijn geopend van 19:00 tot 01:00. Laat je beurs maar thuis: We’ll pick up the tab.

Tijd: 19:00 tot 01:00
Prijs: €60.00

Registreer je nu!

Zaterdag

12 september 2020

De Vergadering

Na een kort nachtje is het tijd voor datgene waar ons Tafelhart sneller van gaat kloppen, de vergadering! In het roemruchte Beacon Theatre is het ditmaal de beurt aan ons Hoofdbestuur om de show te stelen. En show gaat het worden! In dit luxe auditorium is een vergadering bijwonen geen straf. Om de kater iets te verzachten wordt vooraf een lekkere lunch geserveerd en zal je ook tijdens de vergadering niet verlegen zitten om drank. Aanvang lunch: 12.00u. Aanvang vergadering: 13.00u.

Ladiesprogramma
Tijdens de vergadering is er voor de Ladies een apart programma.

Na de vergadering een stevige borrel? Ook daar is aan gedacht. Onder muzikale begeleiding van Walter kunnen we even ontspannen voordat we het gala-geweld induiken.

Programma AGM NTR
Lunch: 12:00 tot 13:00
Vergadering: 13:00 tot 17:00
Cocktail Party: 17:00 tot 18:00
Prijs: gratis (inschrijven verplicht)

Registreer je nu!

Galadiner & feest

Luxe, weldaad en overdaad. We sluiten het weekend af met een grandioos Galadiner en Feest voor jou en je partner. En waar kan dat beter dan aan het meest sjieke plein van New York?

Bereid je voor op een heerlijke avond in het Eleven Madion Square Garden, waar de zoetgevooisde klanken van The Manhattan Babies en een overheerlijk driegangen diner elkaar perfect complementeren.

Vervolgens gaat op Madison Square Garden het spreekwoordelijke dak eraf! Een geweldige line-up met onder andere Mindy & The Good Vibes Society, Bad Boys DJ Team als half-time act en als knallende afsluiter DJ Harry. Zij nemen ons mee op een muzikale reis van de 50’s terug naar het heden. Dit samen met een goed gevulde bar en een prachtige locatie belooft het nu al een roerige avond te worden. Een knallende afsluiting van een mieters weekend!

Galadiner: 19:30 tot 22:00 (zaal open om 18:30)
Galafeest: 22:00 tot 03:00
Prijs: €115

Registreer je nu!