Programma

Maak je klaar voor een weekend vol verrassingen, entertainment, goed eten en laat je in de watten leggen tijdens de AGM in 2020 van de Nederlandsche Tafelronde.

Vrijdag

5 juni 2020

Vrijdag: Welcome Party

Na een drukke week gooi je alles van je af op de vrijdagavond! We trappen het weekend af in Joe’s Diner & Grill gelegen aan East 186nd Street. Lekkere burgers en milkshakes en de beste Rock ’n Roll staan op je te wachten. Neem je meisje mee en zet het op een swingen! Wil je even bijkomen van het feestgedruis? Aan West 114th Street vind je de Four Kegs Sportsbar met de beste cocktails om in alle rust met oude bekenden bij te praten.

Zowel Joe’s Diner & Grill en de Four Kegs Sportsbar zijn geopend van 19:00 tot 01:00. Laat je beurs maar thuis: We’ll pick up the tab.

Prijs: €60.00

Registreer je nu!

Zaterdag

6 juni 2020

De Vergadering

Na een kort nachtje is het tijd voor datgene waar ons Tafelhart sneller van gaat kloppen, de vergadering! In het roemruchte Beacon Theatre is het ditmaal de beurt aan ons Hoofdbestuur om de show te stelen. En show gaat het worden! In dit luxe auditorium is een vergadering bijwonen geen straf. Om de kater iets te verzachten wordt vooraf een lekkere lunch geserveerd en zal je ook tijdens de vergadering niet verlegen zitten om drank. Aanvang lunch: 12.00u. Aanvang vergadering: 13.00u.

Prijs: gratis (inschrijven verplicht)

Registreer je nu!

Galadiner & feest

Luxe, weldaad en overdaad. We sluiten het weekend af met een grandioos Galadiner en Feest voor jou en je partner. En waar kan dat beter dan aan het meest sjieke plein van New York? Er zal een heerlijk driegangen-diner worden geserveerd in het Eleven Madion Square Garden, waar met ieders dieetwensen rekening zal worden gehouden. Vervolgens gaat op Madison Square Garden het spreekwoordelijke dak eraf! Met een geweldige line-up, een geweldige bar en een prachtige locatie belooft het nu al een roerige avond te worden. Een passende afsluiting van een mieters weekend!

Prijs: €115

Registreer je nu!