fbpx

Ladies programma

Laat die mannen maar vergaderen. De Ladies van RT300 gaan écht wat leuks doen en nodigen jou uit om mee te gaan.

Eindelijk een goed partnerprogramma!

Jij en je partner komen naar de AGM, mieters! Wij hebben een waanzinnig programma beloofd voor jouw partner. En belofte maakt inderaad schuld. Het is dan ook met veel plezier en een groot genoegen dat we jouw partner uitnodigen voor het middagprogramma. Zorg dus dat je een strippenkaart voor haar koopt en dat ze de bus niet mist.

Strippenkaart?

Jazeker, strippenkaart. Eén van Nedelands meest gehate én geliefde tradities is terug. Speciaal voor jouw partner. Alleen geldig op bus 300 naar een verrassende locatie op 12 september.

Hoe ziet die zaterdagmiddag eruit? Met een klassieke bus rijden we via een mooie route naar een verrassende locatie voor een geweldige activiteit. Vervolgens brengt de bus iedereen weer op tijd terug naar het hotel. Uiteraard vindt de busrit plaats onder genot van een glas bubbels.

Kosten: € 25,00 all-in
Inclusief vervoer, activiteit, bubbels en andere versnaperingen

Boek nu!

Zo ziet het programma er uit

De strippenkaart haal je op bij de AGM shop in het hotel. Het is je toegangsbewijs voor het middagprogramma. Na de lunch op zaterdag 12 september vertrekt de bus vanaf de speciale bushalte bij het hotel aan de hand van de volgende dienstregeling:

  • 13.00u – 13.30u: Iedereen aan boord! Passagiers worden verwelkomd met een drankje terwijl we wachten op de internationale gasten die de eerste minuten van de vergadering moeten bijwonen.
  • 13.30u: Vertrek naar de locatie. Onderweg drinken we uiteraard een drankje met elkaar.
  • 14.00u: Aankomst bij de locatie. Even de benen strekken.
  • 14.10u: Aanvang van de activiteit.
  • 16.00u: Vertrek terug naar het hotel. Uiteraard weer onder het genot van een drankje.
  • 16.30u: Aankomst bij het hotel. Je bent natuurlijk welkom bij de borrel na afloop van de vergadering. Je mag uiteraard ook naar de kamer om je om te gaan kleden voor het galadiner.